Etruskien mailla

Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin

Etruskien mailla – Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin

Kaarina Silmusen esikoiskirja ”Etruskien mailla – Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin” vie lukijansa Toscanan postikorttimaisemien taakse, maailmaan jonka harva tuntee. Kirjassa liikutaan kuplivien sulfa­järvien, korkkitammmien, vanhojen tulivuorten ja kuumien luonnonlähteiden seuduilla, maisemissa, missä voi tammikuussa kylpeä keskellä peltoa ja kesällä kulkea antiikkista tienpohjaa tulikärpästen valaisemassa metsässä. Tutuksi tulevat esihistorialliset asuinluolat, etruskien haudat ja pyhät, kallioon louhitut jopa puolen kilometrin mittaiset kapeat kävelyreitit, metsien keskeltä löytyvät rauniokaupungit ja erakkomunkkien luolakirkot.

Kirja avaa kohde kohteeelta muinaisen Etrurian historiaa, maantiedettä sekä nykypäivää runsaan tiedon ja mukaansatempaavien kuvausten avulla. Kirja tarjoaa nojatuolimatkailijalle mielenkiintoisen lukelämyksen ja sen täsmäohjeilla matkailija löytää tiensä 47 Firenzen ja Rooman välille sijoittuvaan retkikohteeseen, joista vain muutama on Suomessa aikaisemmin esitelty. Seikkailija voi laskeutua etruskien hautalaaksoon ja etsiä etruskipyramidia, nautiskelija kävellä roomalaiskaupungin esille kaivettuja katuja Tyrrhenanmeren maisemissa kukkaketojen keskellä ja ottaa suihkun kuumissa luonnonvesiputouksissa.

Etruskien mailla- kirjassa on 256 sivua, 300 valokuvaa, 50 karttaa sekä ajo-­ohjeiden lisänä koordinaatit karavaanaria varten myös jokaisen kohteen lähimpään matkaparkkiin, missä vessan ja vesien tyhjennys/täyttömahdollisuus.

Kirjan kannet ovat Invercote g 260gr ja sisäsivut MultiArk Silk 115gr. Kirjan koko on 17x24cm.

Kirjan hinta liimasidottuna 36€ ja kierrekantisena 40€ plus mahdolliset postikulut.

Tilaa oma kirjasi täältä

Iloisen Gorgon matkaopaskirjat ja lehtijutut vievät lukijansa pääväyliltä syrjään ja näyttävät paikkoja, joiden olemassaolosta kaikki eivät tiedä. Kohteita, joiden päänäyttämönä on luonto itsessään ja ihmisen jäljet osana luontoa.

Yhden kirjan postimaksu on 6,50 €. Useamman kirjan postikulut painon mukaan. Kirjat toimitetaan pankkisiirtolomakkeen kera.

Olen kiinnostunut

8 + 11 =